Ένα από τα επόμενα τεύχη του περιοδικού "ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ" θα έχει θέμα:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

Επιμέλεια ύλης:
Ιουλία Λαδογιάννη & Τάσος Παπαδόπουλος


"Οι ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ...νοικοκυρεύονται! Δίνουν χώρο έκφρασης στο πιο παρεξηγημένο (στην Ελλάδα) είδος καλλιτεχνικής φωτογραφίας: τη Φωτογραφία Γάμου. Ρεπορτάζ ή σήριαλ; Σαπουνόπερα ή ντοκουμέντο; Δόγμα 95 ή Hollywood; Ή μήπως λίγο από όλα αυτά μαζί;
Όσες και όσοι επιθυμούν ο βιοπορισμός τους να συμβαδίζει με την καλλιτεχνική τους ανησυχία και ανάγκη για έκφραση, μπορούν να συμμετέχουν σ' αυτό το τεύχος, που ευελπιστεί να καλύψει όλες τις σύγχρονες τάσεις της φωτογραφίας γάμου.

Μόνο για το συγκεκριμένο τεύχος και λόγω της έμμεσης διαφήμισης που θα τύχουν οι συμμετέχοντες, ως επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας γάμου, η ένταξη στην ύλη του τεύχους συνεπάγεται και την προαγορά 50 τευχών, από τον κάθε συμμετέχοντα."

Τάσος Παπαδόπουλος, 10/2010


Προδιαγραφές υποβολών συμμετοχής:
Υποβολή ενότητας φωτογραφιών, σχετικής με το θέμα, σε CD ή DVD (Grayscale ή CMYK, 300dpi, 24cm η οριζόντια πλευρά), συνοδευτικό κείμενο (ψηφιακό αρχείο doc, ως 300 λέξεις), σύντομο βιογραφικό σημείωμα ή άλλο κειμενάκι αντί βιογραφικού (ψηφιακό αρχείο doc, ως 50 λέξεις), συνοδευτική του βιογραφικού φωτογραφία (πορτραίτο ή ό,τι άλλο). Τα παραπάνω πρέπει να σταλούν στη διεύθυνση:
Ιουλία Λαδογιάννη & Τάσος Παπαδόπουλος,
Βάλτου 1,
Τ.Κ. 17341,
Άγιος Δημήτριος,
Αθήνα

και να έχουν παραληφθεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2011.


Περισσότερες πληροφορίες:
6945776686 (Τάσος Παπαδόπουλος)
www.fotagogos.gr
fotagogos2000@yahoo.gr