Η ιδέα ενός περιοδικού που θα αντιμετωπίζει τη φωτογραφία όπως θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται (σαν έργο τέχνης), γεννήθηκε τους τελευταίους μήνες του 2004, κατά τη διάρκεια συναντήσεων των Γεωργίας Χατζηιωάννου, Παύλου Σατόγλου και Γιώργου Λάβδα. Αυτοί οι τρεις φωτογράφοι έκδοσαν το πρώτο τεύχος του περιοδικού, τον Ιούλιο του 2005. Ένα χρόνο μετά, η Γεωργία Χατζηιωάννου αποχώρησε από τις ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ και το περιοδικό συνέχισε να εκδίδεται από τους υπόλοιπους, έχοντας κυκλοφορήσει συνολικά 25 τεύχη μέχρι το καλοκαίρι του 2011 και έχοντας φιλοξενήσει στις σελίδες του πάνω από 400 Έλληνες και ξένους φωτογράφους και θεωρητικούς της φωτογραφίας.

Μέχρι και το 2011, το περιοδικό εκδίδονταν κάθε τρεις μήνες, διαθέτοντας ελάχιστο χώρο για διαφημίσεις και βασίζοντας την οικονομική δυνατότητα κυκλοφορίας του στα έσοδα από τις συνδρομές και τις πωλήσεις και στην άμισθη εργασία των συνδημιουργών και συνεργατών του.

Το 2012 αποτέλεσε μεταβατική χρονιά, μέσα στην οποία σχεδιάζονταν μια τελείως διαφορετική μορφή έκδοσης, η οποία δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Από το 2013, το περιοδικό έχει αναστείλει επ'αόριστον τη λειτουργία του.
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΤΕΥΧΩΝ

Το 1ο τεύχος έχει εξαντληθεί.

Το 24ο τεύχος κοστίζει 8 ευρώ.

Όλα τα υπόλοιπα τεύχη κοστίζουν 5 ευρώ το ένα.


Πληροφορίες: 6944787727, info@antilipseis.grΟι συνδρομητές που είχαν συνδρομή για τεύχη μετά το 25 παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Γιώργο Λάβδα (6944787727) για την αποζημίωσή τους με παλαιά τεύχη του περιοδικού.

ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ - τριμηνιαίο μονοθεματικό περιοδικό φωτογραφίας

διεύθυνση: ...   -   email: info@antilipseis.gr

© περιοδικό ΑντιΛήψεις, 2005-2013